نمونه سوالات استخدامی بهداشت محیط
ظروف نگهداری غذا (علامت اختصاری پلیمرها) - سایت بهداشت محیط ایران
سایت بهداشت محیط ایران
بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

ظروف نگهداری غذا (علامت اختصاری پلیمرها)

ظروف نگهداری غذا (علامت اختصاری پلیمرها)

" علامت اختصاری پلیمرها "

 


 

 

PET: polyethylene terephthalate

PS :polystyrene

PP: polypropylene, subdivided                   as: Homo Polymer

HIPS : high impact polystyrene

 

 

—       علائم مربوط به نوع پلیمری که ظروف پلاستیکی از آن ساخته شده اند در ته هر ظرف قابل مشاهده است. هر یک از این کدها   مشخص می کند که آن ظرف از چه جنسی ساخته شده است،تا بازیافت کنندگان بتوانند آنها را تفکیک کنند.این اعداد بسیار مهم بوده و بیانگر نوع موادی هستند که درون ظروف پلاستیکی به کار رفته اند. اگر عدد درج شده 1، 2، 3، 4 و 5 بود ظرف پیش روی شما مناسب نگهداری مواد غذایی است. هر چه این اعداد کوچکتر باشند ظرف برای نگهداری مواد غذایی مناسبتر است، به نحوی که بهتر است از ظروفی که عدد 1 و 2 روی آنها درج شده برای نگهداری مواد غذایی استفاده کرد و اگر این عدد بین 3 تا 6 بود (با بزرگتر شدن عدد) احتمال مهاجرت مواد شیمیایی به ماده غذایی افزایش می یابد.

 


پت : بطریهای آب معدنی و نوشابه

Polyethylene terephthalate

 Polyethylene Terephthalate (PET, PETE) - Properties include clarity, strength, toughness, barrier to gas and moisture, resistance to heat.

 


اچ .دی .پی. ای : ظروف شیر، ظروف روغن موتور

High-density polyethylene

 High Density Polyethylene (HDPE) - Properties include stiffness, strength, toughness, resistance to chemicals and moisture, permeability to gas, ease of processing, and ease of forming.

 


پی وی سی: ظروف شامپو و روغن خوراکی

Polyvinyl chloride

 Vinyl (Polyvinyl Chloride or PVC) - Properties include versatility, clarity, ease of blending, strength, toughness, resistance to grease, oil and chemicals.

 

ال دی پی ای : ظروف بسته بندی نان و سبزیجات

Low-density polyethylene

 Low Density Polyethylene (LDPE) - Properties include ease of processing, strength, toughness, flexibility, ease of sealing, barrier to moisture.

 

پلی پروپیلن : ظرف ماست، بطری شربت، در بطری، روکش چیپس و کیک

 Polypropylene

 Polypropylene (PP) - Properties include strength, toughness, resistance to heat, chemicals, grease and oil, versatile, barrier to moisture.

 

پلی استایرن: لیوان های یکبار مصرف,ظروف بسته بندی آجیل و گوشت

Polystyrene

 Polystyrene (PS) - Properties include versatility, insulation, clarity, easily formed


سایر ظروف پلاستیکی که در شماره های قبلی نیستند، یا ترکیبی از 6 نوع قبلی هستند.

Other - Use of this resin identification code indicates that the plastic product is made with a resin other than the six listed above, or is made of more than one resin listed above, and used in a multi-layer combination. Properties are dependent on resin or combination of resins

All of the plastic products carrying one of the above listed plastic identification codes can be used for making recycled plastic products.

 


مطالب مرتبط با ظروف یکبار و مزایا و معایب استفاده از آن در سایت بهداشت محیط ایران :   

-مزایا ومعایب استفاده از ظروف یکبار مصرف

 - توصیه های بهداشتی در زمینه استفاده از ظروف یکبار مصرف 

- ظروف نگهداری غذا (علامت اختصاری پلیمرها) 


 سایت بهداشت محیط ایران
















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.



   

(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)