نمونه سوالات استخدامی بهداشت محیط
علائم فساد در مواد غذایی - سایت بهداشت محیط ایران
سایت بهداشت محیط ایران
بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

علائم فساد در مواد غذایی


علائم فساد در مواد غذایی:
کره : تغیر رنگ و بو / تند شدن / پیدایش لکه در سطح کره
پنیر : تغیر رنگ / بوی تند و زننده / لزج بودن سطح پنیر
آرد : وجود لارو و شپشک / حشره / گلوله شدن / تغیر رنگ و بوی نامطبوع
کنسرو : تورم دو طرف قوطی / زنگ زدگی / سوراخ شدن
نوشابه : رنگ غیر طبیعی / وجود ذرات خارجی / ترش شدن
مرغ : بوی غیر طبیعی / تغیر رنگ از صورتی روشن به سفید کم رنگ یا خاکستری
کشک مایع : بوی تند و زننده / غلیظ شدن بیش از حد / طعم نامطبوع
شیر : بوی نامطبوع / بریدن در اثر حرارت
حبوبات : وجود لارو و شپشک / وجود منافذ ریز و درشت داخل غلات و حبوبات
ماهی خام : بوی نامطبوع / لزج شدن سطح بدن ماهی / جدا شدن پولک / فرو رفتگی چشم / تغیر رنگ آبشش از قرمز به قهوه ای
نان : بوی کهنگی و مشاهده کپک در سطح آن
شیرینی : بوی نامطبوع / کپک زدگی سطح آن
آبلیمو : رنگ غیر طبیعی / رسوب بیش از حد / وجود کپک در سطح آن / زنگ زدگی درب آن
تخم مرغ : تخم مرغ تازه در مقابل نور شفاف ولی کهنه در مقابل نور کدر است
در تخم مرغ تازه سفیده غلیظ و دارای کشش است ولی در تخم مرغ کهنه سفیده آبکی و گاهی متمایل به سبز است
در تخم مرغ کهنه زرده به آسانی می ترکد و به جای قرار گرفتن در وسط ، در کنار سفیده قرار می گیرد.



جهت دانلود تولبار سایت بهداشت محیط ایران روی تصویر زیر کلیک کنید






(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)