بهداشت عمومی مربوط به احشام
| فرآورده های خوراکی (گوشت- مرغ - ماهی و میگو - شیر - عسل - تخم مرغ - خاویار) |
| فرآورده های غیر خوراکی (پوست - پشم - کرک - پر) |
| نهاده ها و خوراک دام |
| حمل ، توزیع و عرضه خوراک دام و فرآورده های دامی |
| اماکن دامی (دامداری - مرغداری - زنبورداری - نوغان داری - آبزی پروری - باغ وحش و پرندگان) |
| صنایع وابسته به دام (کارخانجات خوراک دام - کشتارگاهها - کارگاههای فرآوری و بسته بندی) |
| خدمات ممیزی بهداشتی |
| مسئول فنی بهداشتی |
| بازرسی بهداشتی دامپزشکی |
| نکاتی در مورد سلامتی گوشت |