|
نام رهنمود |
دریافت فایل |
|
محاسبه، تعیین و اعلام شاخص کیفیت هوا |
 |
|
نحوه صحیح امحاء مواد شیمیایی |
 |
|
کنترل سیلیس در محیط کار |
 |
|
طراحی ایستگاه کار ارگونومیکی |
 |
|
مواد شیمیایی خطرناک |
 |
|
پایش و نظارت در برنامه ابتکارات جامعه محور |
 |
|
انجام معاینات سلامت شغلی توسط پزشکان خانواده |
 |
|
حمل دستی بار |
 |
|
شاخص های آنتروپومتری استاتیکی کارگران ایرانی |
 |
|
کنترل دخانیات برای دانشجویان |
 |
|
کنترل دخانیات |
 |
|
کاهش ناراحتی های اسکلتی عضلانی در کارهای اداری |
 |
|
کنترل سرب در محیط کار |
 |
|
راهنمای معاینات سلامت شغلی کارکنان مراکز بهداشتی- درمانی |
 |
|
راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت کشاورزی ایران |
 |
|
راهنمای مدیریت بهداشت محیط در بلایا و شرایط اضطرار |
 |
|
راهنمای عملیات بهداشت محیط در شرایط اضطراری و بلایا |
 |
|
راهنمای برنامه های پیش نیازی و شرایط خوب ساخت برای سلامت و ایمنی مواد غذایی در سطح توزیع و عرضه |
 |
|
راهنمای جامع بهداشت کارگران خدمات خودرو |
 |
|
راهنمای جامع بهداشت رانندگان |
 |
|
راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت معدن کاران |
 |
|
راهنمای بهداشت محیط آزمایشگاه های تشخیص طبی |
 |
|
راهنمای بهداشت محیط مراکز جراحی محدود و سرپایی |
 |
|
راهنمای بهداشت محیط مطب |
 |
|
راهنمای کشوری مدیریت فاضلاب بیمارستانی |
 |
|
راهنمای سرفصل ها و محتوای برنامه آموزش مدیریت پسماند پزشکی |
 |
|
راهنمای دفع فاضلاب در شرایط اضطراری-جلد اول |
1-2-3-4 |
|
راهنمای دفع فاضلاب در شرایط اضطراری-جلد دوم |
1-2-3-4 |
|
راهنمای کلرسنجی و ثبت نتایج آن در سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار |
 |
|
راهنمای اقدامات بهداشت آب و فاضلاب در شرایط اضطراری |
 |
|
راهنمای بهداشت حرفه ای در ریخته گری |
 |
|
راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت پرتوکاران |
 |
|
راهنمای ترک دخانیات |
 |
|
راهنمای بازرسی بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی |
 |
|
راهنمای بهداشت محیط صنوف (مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی) |
 |
|
راهنمای جامع ارزیابی محیط کار از دیدگاه ارگونومی |
 |
|
راهنمای شناسایی و ارزشیابی عوامل زیان آور شیمیایی در محیط کار |
1-2-3
4-5-6
|
|
راهنمای طبقه بندی پسماندها برای بازرسین بهداشت محیط |
 |
|
راهنمای بهداشت حرفه ای در مشاغل کوچک |
 |
|
راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت کارگران ساختمانی |
 |
|
چک لیست های خوداظهاری کارفرمایان در کارگاه از دیدگاه بهداشت حرفه ای |
 |
|
راهنمای نظارت و پایش آب استخرهای شنا و شناگاه های طبیعی |
 |
|
حدود مجاز مواجهه شغلی |
1-2 |
|
راهنمای محاسبه، تعیین و اعلام شاخص پرتوهای فرابنفش |
 |
|
چگونه از خود در برابر پرتوهای فرابنفش خورشیدی محافظت کنیم؟ |
 |