جدول سطح زیر بنا و ارتفاعهای مورد
نیازجهت واحدهای صنفی مصوبه کمیسیون نظارت در تاریخ 21/7/88
|
رسته صنفی |
سطح زیر بنای مورد نیاز |
ارتفاع |
|
خوار بار و لبنیات فروش |
16 |
3 |
|
خوار بار فروشی |
12 |
3 |
|
عاملیت فروش مواد لبنی |
22 |
3 |
|
پرو تئین فروشی |
18 |
3 |
|
فروشگاههای بزرگ مواد غذایی |
80 |
3 |
|
عمده فروشان مواد غذایی غیر قابل فساد |
100 |
5/3 |
|
عمده فروشان مواد غذایی فاسد شدنی |
120 |
5/3 |
|
عمده فرو شان آجیل با کارگاه بودهی و انبار |
150 |
ف-3/ک-4 |
|
عمده فروشان آجیل بدون بو دهی |
70 |
3 |
|
کارگاه آجیل بودهی بدون انبار |
80 |
8 |
|
آجیل و خشکبار فروشی |
16 |
3 |
|
عطاری |
16 |
3 |
|
سقط فروشی |
12 |
3 |
|
میوه و سبزی فروشی(توام) |
20 |
3 |
|
میوه فروشی |
16 |
3 |
|
میوه فروشی (دو محصولی) |
12 |
3 |
|
سبزی فروشی |
12 |
3 |
|
فرو شندگان عرقیات معطر و ترشیجات |
16 |
3 |
|
لوازم آرایشی و بهداشتی |
12 |
3 |
|
خبازی معمولی (سنتی پز) |
85 |
4 |
|
خبازی فانتزی |
120 |
4 |
|
کبابی و حلیم پز سرپایی |
22 |
5/3 |
|
کبابی سرپایی(مشروط به عدم پخت حلیم) |
20 |
5/3 |
|
کبابی با محل پذیرایی |
30 |
5/3 |
|
جگرکی |
20 |
5/3 |
|
کله پزی |
16 |
5/3 |
|
تولید و فروش آش سبزی |
20 |
5/3 |
|
انواع آشپزی |
50 |
5/3 |
|
فروش آش سبزی |
12 |
3 |
|
شیرینی سازی و شیرینی فروشی (توام) |
120 |
ف-3/ک-4 |
|
شیرینی فروشی بدون کارگاه |
20 |
3 |
|
کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی |
50 |
5/3 |
|
کارگاه کیک پزی |
50 |
5/3 |
|
کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی و کیک پزی |
70 |
5/3 |
|
کارگاه آبنبات سازی |
200 |
4 |
|
مرغ و تخم مرغ فروشی |
15 |
3 |
|
مرغ فروشی |
12 |
3 |
|
ماهی و میگو |
16 |
3 |
|
گوشت فروشی(قصاب) |
15 |
3 |
|
عمده فروشان ماهی |
120 |
4 |
|
فروش لوازم یکبار مصرف |
16 |
3 |
جهت دانلود تولبار سایت بهداشت محیط ایران روی تصویر زیر کلیک کنید