سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در عرضه مواد غذایی

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در عرضه مواد غذایی



بخشی از متن پاورپوینت:
HACCP
 HACCP  بیان اختصاریHazard Analysis & Critical Control Point  یا تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است . این سیستم مبتنی بر ابزار مدیریتی در کنترل ایمنی فرآورده های غذایی و یک روش  پیشگیری در شناسایی و تجزیه و تحلیل خطرات بیولوژیک ، شیمیایی و فیزیکی که محصول نهایی و مواد متشکله آن را تهدید می کند بوده و با تعیین نقطه کنترل بحرانی ، برقراری روشهای پایش و اقدامات اصلاحی ، تایید و مستند سازی از بوجود آمدن مشکلاتی که به سلامت غذا لطمه وارد کرده و ایمنی مصرف کننده را تهدید می کند ، جلوگیری بعمل می آورد .   

آموزش اعضای تیم HACCP
آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات
آشنایی با انواع مخاطراتی که برای محصول وجود دارد، راههای پیشگیری ،اقدامات نظارتی ، اقدامات اصلاحی و حدود بحرانی برای هرکدام از مخاطرات ،شناسایی نقاط کنترل بحرانی و
آموزش بهداشت فردی و اهمیت آن
آشنایی با اصول GMP   / ماده 13
آشنایی با روشهای شستشو و ضدعفونی
آموزش روش ممیزی وتایید سیستم HACCP
آشنایی با ضوابط و استانداردهای بهداشتی بین المللی وملی
و . . .




فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط  با 39 اسلاید





نتیجه تصویری برای دانلود






















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.



   



جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید