سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

کتاب اصول و مبانی شیرین سازی آب های شور

کتاب اصول و مبانی شیرین سازی آب های شور


مؤلفان:

 فریماه امیدی، مهدی سرایی‌تبریزی، بهمن یارقلی

ناشر: آثار نفیس

زبان: فارسی

رده‌بندی دیویی: 628.167

سال چاپ: 1393

نوبت چاپ: 1

تیراژ: 500 نسخه

تعداد صفحات: 380

قطع و نوع جلد: وزیری (سلفون)

شابک: 9786005299687

کد کتاب در گیسوم: 11028918

توضیح کتاب:

پژوهشی در زمینه فرایند تبدیل آب شور به آب شیرین برای مصارف خانگی، صنعتی و کشاورزی و چگونگی نمک‌زدایی از آب‌های شور است. در این پژوهش ابتدا نگرشی کلی بر وضعیت آب در جهان و نیز وضعیت نمک‌زدایی در سطح کشورهای مختلف از جمله ایران، صورت گرفته و وضعیت آب‌شیرین‌کن در مناطق مختلف کشور ایران بررسی شده است. آنگاه وضعیت جهانی بازیافت آب در جهان و ایران به صورت گزارشی بیان شده و روش‌های تقطیر و نمک‌زدایی از آب‌های شور و روند شیرین‌سازی آن‌ها توصیف شده است. نویسنده در همین زمینه به روش اسمز معکوس، تقطیر غشایی و مزایای هر یک از آن‌های اشاره نموده و میزان انرژی مورد استفاده برای شیرین کردن آب‌های شور را بررسی نموده و فرآیندهای تبادل یونی غشایی در تصفیه آب شور را توضیح داده است. وی به نگرش جامعه ایران برای بازیافت آب و شیرین کردن آن را بیان نموده و برخی از چشم‌اندازها و چالش‌های موجود در این زمینه را بیان کرده است.






نتیجه تصویری برای دانلود






















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.